Hopp til innholdet
Slik kan du markedsføre nettsiden din på sosiale medier

Nettbutikk Joomla

Nettbutikk Joomla eller en nettbutikk som støttes av redigeringsverktøyet Joomla gir mange fordeler. Joomla er kostnadsfritt og relativt enkelt å bruke. Det er trygt og sikkert og har støttefunksjon på over seksti språk. Samtidig har det åpen kildekode og er SEO vennlig. Joomla nettverket er stort med god dokumentasjon og jevnlig oppdateringer. Det er blant verdens meste brukte verktøy siden oppstarten i 2005, bare slått av WordPress. Men for nybegynnere er WordPress vanskeligere å bruke. Joomla har enkel malintegrering, kort sagt: enklere å bruke i starten.

Nettbutikk Joomla - butikker som støttes av Joomla plattformen

VirtueMart er en åpen digital salgsplattform på flere språk som er kompatibelt med redigeringsverktøyet Joomla. Altså en nettbutikk som bruker Joomla som redigeringsverktøy. Det er en løsning som passer utmerket om du ikke har så mye erfaring og Joomla har et stort støttefunksjonsnettverk.

Enkelt forklart så støttes de ulike salgsplattformene av ulike redigeringsverktøy. WordPress har gått forbi Joomla i antall brukere. Fordelen med Joomla er at det er lettere å bruke og mange foretrekker det for sine tekniske egenskaper. Med Joomla får du kjapt hjelp og det er enkelt å bruke.

Skal du starte nettbutikk så velg en plattform du klarer å bruke. Det tar litt tid å sette seg inn i programmet Joomla og få det slik du vil. Det viktigste er vareutvalget, så sørg for å ha alt klart før du åpner.

Ting å tenke på før du starter

Vær forberedt på at det tar tid

Tips til å håndtere oppgaven med å lage en ny nettbutikk. Ting tar tid, snakk med støttefunksjonen underveis. Les deg opp på hva andre skriver om sine erfaringer. Nettbutikk krever kontinuerlig tilsyn så du må regne med å bruke mye tid i butikken.

Nettbutikk løsninger for små og mellomstore bedrifter, velg Joomla. Joomla er enkelt å bruke også for den uerfarne og enkelthet og sikkerhet er kvaliteter du ønsker. Sammen med lave kostnader og jevnlige oppdateringer, gjør Joomla at du er godt rustet til å sette drømmen ut i live. Bruk energien på varene dine og ikke bruk ener energi enn du må på oppsettet.

Joomla er bra når du har nettsteder med begrenset trafikk

Ikke sikt for høyt i begynnelsen, men kjør heller safe. Akkurat nå er du opptatt av å kutte kostnadene og starte å tjene penger. Blir nettbutikken din en stor hit, vil du ha bedre råd til å hyre profesjonelle til å utvide nettbutikken din.

VirtueMart hjelper deg å komme igang på kort tid. Det er enkelt å bruke og har en enkel design. Når du skal starte opp er det ikke tid for pynt og fjas. Kanskje ser det ikke så imponerende ut, men det viktigste er å komme seg online med nettbutikken sin. Senere kan du bruke tid og ressurser på mer finesse.

Nettbutikk Joomla

Bruk designressurser senere når du vet at varene selger

Mange er opptatt av design og det er ikke så rart. Men en attraktiv vare vil selge uavhengig av designet. Du må prioritere og sjekke at det faktisk er et marked for produktene dine. Det er det viktigste i den fasen du nå er i.

Nettbutikk løsninger er et voksende marked og de blir stadig enklere å bruke. Husk at en plattform kan fungere fint som oppstart, men at om trafikken økes kan det være lurt å investere i hjelp til å utvide av en fagperson. Forsikre deg om at denne personen kan det de sier at de kan ved å snakke med referansene. Sikre deg mot svindel ved å betale med kredittkort.