Hopp til innholdet
Nettbutikk WordPress

Nettbutikk WordPress

Nettbutikk WordPress er en løsning som gjør det mulig for deg å sette opp din egen nettbutikk iløpet av en ettermiddag. WordPress gjør det lett å redigere og utvide og er et av verdens mest brukte redigeringsprogrammer. Ønsker du mer synlighet er WordPress verktøyet for deg gjerne fordi du enkelt selv gjør endringer og redigerer. I kombinasjon med salgsverktøy som WooCommerce for å utvikle og drifte en eller flere nettbutikker.

Nettbutikk WordPress

Hva er WooCommerce? Det er en digital salgsplattform med trinnvis forklaring og maler for hvordan du lager en nettbutikk. Nettstedet har og utviklet sin egen app. Det betyr at du kan ha den nye nettbutikken din på mobilen – raskt og enkelt tilgjengelig.

Når du skal starte en nettbutikk eller selge ting du allerede har, vil du at det skal gå kjapt og ikke være for vanskelig. Best er det hvis du kan gjøre det meste selv så du kutter kostnader der du kan. WooCommerce er en slik helhetsløsninger.

Som kjøper så vil du at gründere med gode ideer og kreative fingre, raskt skal ha muligheten til å vise varene sine til deg. Du vil ha mye å velge mellom og helst litt bredde – at du kjapt kan finne ting som er unikt.

Hva du bør passe på ved oppstart av nettbutikk

Lytt til kjentfolk og til kunder

På nett får du mange tips til hvordan du skal optimalisere plattformer som WooCommerce så din nettbutikk kan fremstå unik selv om formen er masseprodusert. Det viktigste er varene så ha mest fokus på vareutvalget ditt.

Nettbutikk løsninger på en, to, tre. Det lureste du gjør når du skal starte på noe nytt er å lytte til de som allerede kan det, og sjekke hva kundene mener. Er du heldig å kjenne noen som har en nettbutikk, snakk med dem. Eller ta kontakt med de som drifter din favoritt nettbutikk. Prøv å forstå hva som fungerer bra og mindre bra. Og hvorfor.

Kunden har alltid rett (stort sett)

Liker ikke kundene produktene dine eller designet eller deg, kan det bli vanskelig å oppnå det du vil med butikken: å selge varer. Ha en god og åpen dialog med kunder og få hjelp av venner til å prøve nettbutikken din.

WooCommerce er idag en av de enkleste og mest brukervennlige salgsplattformene på markedet. Med skikkelige forklaringer og attraktivt design, hjelper de deg å realisere drømmen om en nettbutikk. Når nettløsningen er så rimelig og enkelt tilgjengelig, bruk tid på å velge varer. Lag gjerne en fokusgruppe som kan prøve ut og gi deg konstruktive tilbakemeldinger. Gjør det mulig å bytte ut varer som ikke selger, raskt.

Nettbutikk WordPress

Lær av andres feil

Gjør leksene dine og sjekk ut hva det blir fort tomt for i de andre nettbutikkene du liker. Hvorfor blir det tomt? Klarer du finne varer som er lette å få tak i og som er populære, har du knekt koden.

Nettbutikk løsninger som WooCommerce er en av de enkleste å bruke med skikkelige forklaringer steg for steg. Vær nøye med å følge instruksene og du vil få din egen nettbutikk oppe og gå mye raskere enn hvis du måtte ordnet alt selv eller brukt en programmerer for å komme i mål. Kostnadsbesparende er det og, og er det ett ord du skal begynne å like, er det det.