Hopp til innholdet

Samsung A52 – et godt kjøp

  • av
Samsung A52 - et godt kjøp

Samsung A52 er en svært populært og kompromissløs smarttelefon som har fått mye oppmerksomhet fra forbrukere. I denne artikkel vil vi gå gjennom hvordan Samsung A52 skiller seg ut i forhold til andre telefoner på markedet, slik at du kan avgjøre om dette er den riktige Smartphone for deg.

En anmeldelse av Samsung A52

Samsung A52 er en rimelig Smartphone som byr på mange av de samme funksjoner som dyrere modeller. Den har et stilig design, god ytelse og en fantastisk kameraopplevelse. Telefonen er veldig enkel å bruke, og det er ikke nødvendig å bruke mye tid på å lære seg hvordan den fungerer. Det første du legger merke til når du tar den i bruk er den store skjermen på 6,5 tommer. Skjermen har en god oppløsning på 1080 x 2400 piksler, noe som gjør at bilder og videoer ser veldig bra ut. Telefonen er dessuten laget av et solid materiale, noe som gjør at den føles robust og slitesterk. Denne telefonen er derfor perfekt for deg som søker etter en rimelig telefon med gode egenskaper. Men husk at selv om telefonen er robust, kan det være en god ide å beskytte din telefon med for eksempel Samsum Galaxy S23 Ultra etui.

Samsung A52 er drevet av Qualcomm Snapdragon 720G-chipsett som gir en fornuftig yteevne. Den har også 6GB RAM og 128GB intern lagringsplass, så du kan lagre masse bilder og annen data uten å bekymre deg for å løpe tørr for plass. Batteritiden på denne telefonen er også god – den holder i opp til to dager uten å skulle gjenopplades. Telefonen har også rask oppladning, så du raskt kan få den opp å kjøre igjen.

Design og funksjoner

Samsung A52 har et moderne, slankt design som gjør den enkel å håndtere. Den store skjermen tar opp mye av fronten, noe som gir en flott visuell opplevelse. Knappene er godt plassert, og den innebygde fingeravtrykksleseren gjør det enkelt å låse opp telefonen. Den kommer i fargene Awesome White, Awesome Black, Awesome Violet, og Awesome Blue. Samsung A52 er en svært god allround-smartphone.

Kamera

Samsung A52 har fire kameraer på baksiden. Hovedkameraet er en 64MP-sensor som tar skarpe og detaljerte bilder. Der er også et 12MP ultravidvinkelobjektiv, et 5MP makroobjektiv og en 5MP dybdesensor. På forsiden er der et 32MP selfie-kamera, som tar gode selfies.

Kameraene tar fantastiske bilder og videoer selv under dårlige lysforhold takket være Night Mode-funksjonen. Det er også muligt at oppta videoer i 4K-oppløsning.

Funksjonene for foto- og videoredigering er enkle å bruke, og det er mulig å legge til forskjellige effekter for å lage unike bilder eller videoer. Autofokusen er rask og presis, og det er en rekke eksponering- og fargeinnstillinger å leke med. Bildene blir aldri for mørke eller for lyse, og det er alltid mulig å ta et flott bilde med denne telefonen. Den har også noen manuelle innstillinger som du kan justere, så du kan eksperimentere og være kreativ med bildene dine.

Batteriets levetid

Batterilevetiden på Samsung A52 er imponerende. Telefonen holder i opp til to dager på en enkelt oppladning, noe som gjør den perfekt til lange turer i naturen eller lange dager i byen. Med den hurtige oppladningsfunksjon kan du raskt fylle batteriet, når du har bruk for det. Det er dessverre ikke innebygget trådløs ladning i telefonen, men det er forskjellige muligheter for å lade trådløst allikevel, med for eksempel en trådløs ladeadapter, ladeetui eller en ladepute.

Programvare og brukervennlighet

Samsung A52 kjører på Android 11 med One UI 3.1. Den er enkel å bruke, og det er mange nyttige funksjoner. For eksempel kan du bruke Bixby-stemmegjenkjenning til å styre telefonen din med stemmen, og det er en innebygd AI-assistent som kan gjøre en rekke oppgaver for deg. Du kan også bruke Edge Screen-funksjonen til å få rask tilgang til viktige apper og funksjoner.

Samsung A52 er veldig enkel å bruke takket være den intuitivt designede One UI-brukerflaten. Alt er logisk plassert, så det er ingen unødvendig navigasjon involvert. Telefonen responderer også raskt på berøringer, noe som gjør den veldig behagelig å bruke.

Vår anmeldelse av Samsung A52

Samsung A52 er en bra telefon til prisen. Skjermen er god, kameraet er bra og ytelsen er grei. Telefonen har også god batteritid. Den største ulempen er nok at telefonen ikke har støtte for trådløs ladning, men det er det eneste negative jeg kan si om denne telefonen.

Alt i alt er Samsung A52 en god telefon som passer for de fleste bruksområder. Du får mye verdi for pengene og det gjør den til et godt valg.